Menu
info@visenversa.eu
013 35 08 20

Wij selecteren de beste vis

VIS&VERSA maakt er een erezaak van om dagelijks in de beste zeehavens van Europa verse vis aan te kopen. Het gaat om vis die in onze eigen Noordzee werd gevangen, maar ook in Nederlandse, Schotse, Noorse, Deense en IJslandse wateren.

In ons aankoopbeleid staat een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal. Kwaliteit herkennen is immers specialistenwerk. Maar veel meer dan uw supermarkt focust VIS&VERSA op seizoensgebonden vis en schaaldieren. Dit maakt dat wij u vaak dagverse vis aan een mooie promotieprijs kunnen aanbieden, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

Een heerlijk mootje zalm of schelvisfilet met vel, een smakelijke zeebaars- of kabeljauwfilet, roggevleugels of een overheerlijke zeetong van 400 gram… VIS&VERSA heeft ze allemaal. Al onze producten komen rechtstreeks uit de zee, zijn dus kraakvers en met de grootste zorg versneden, simpelweg omdat het stukje vis op uw bord onze passie én ons talent is. Voor onze klanten gaan wij non-stop voor de hoogste kwaliteit en de beste service.

Elke dag vers
Maar ook elke dag iets anders...
Bekijk onze promoties op facebook
klik hier >