Menu
info@visenversa.eu
013 35 08 20

Laevers mosselcentrale

VIS&VERSA is een onderdeel van LAEVERS MOSSELCENTRALE in Diest, dé mosselleverancier in de ruime regio van Vlaams-Brabant en Limburg. Ruim 75 jaar na de start is dit familiebedrijf door zijn productkennis en ervaring uitgegroeid tot een onbetwiste referentie in de vissector in Vlaanderen.

Jumbo & Goudmerk

Onze medewerkers selecteren dagelijks met de grootste zorg de juiste mosselen. Daardoor kunnen wij restaurants, hotels, brasseries, bistro’s, viswinkels, verenigingen en particulieren garanderen dat ze werken met dagverse, uiterst smaakvolle producten, en dit aan de juiste prijs. Het is om die reden dat wij enkel de twee grootste sorteringen aanbieden: Jumbo en Goudmerk. Vanzelfsprekend kan u bij ons ook terecht voor mosselgroenten en mosselsauzen.

Eigen selectie

VIS&VERSA is een uniek bedrijf omdat het niet vast hangt aan één leverancier. Daardoor winnen kwaliteit en versheid het bij ons altijd van commerciële deals. Deze ‘vrijheid’ is ook in uw voordeel, omdat wij zo kunnen garanderen dat u de beste kwaliteitsproducten uit de zee op uw bord krijgt.

Elke dag vers
Maar ook elke dag iets anders...
Bekijk onze promoties op facebook
klik hier >