Menu
info@visenversa.eu
013 35 08 20

ONs verhaal

Visspeciaalzaak VIS&VERSA is de voormalige viswinkel Laevers in Diest.

Om aan de grote vraag tegemoet te komen richtte Marcel Laevers in 1945 zijn gelijknamige visleveringsbedrijf op. Bij de start focuste hij zich vooral op de levering van haring op kleine schaal. Dat was zo’n succes dat schaalvergroting en diversificatie zich opdrongen. Visgroothandel Laevers was geboren. De zaak werd vooral bekend onder de naam MOSSELCENTRALE voor zijn aan- en verkoop van mosselen. Op zijn hoogtepunt had het familiebedrijf een honderdtal medewerkers in dienst.

Driekwart eeuw later leidt Marcels kleinzoon Lennert het familiebedrijf onder de naam LAEVERS VIS&VERS. Met de hulp van een jong team ambitieuze medewerkers breidde hij het assortiment fors uit. Naast de corebusiness mosselen biedt het bedrijf een royaal assortiment dagverse vis en schaaldieren aan.

Om verder te groeien zag VIS&VERSA Traiteur het levenslicht. Die afdeling verwent u met eigen bereide overheerlijke visgerechten. Voor uw aperitieven, soepen, voor- en hoofdgerechten en koude buffetten gebruikt de chef-kok enkel dagverse producten. VIS&VERSA Traiteur is dan ook de garantie om uw gasten culinair te verwennen.

VIS&VERSA telt vandaag 4 vestigingen: in Tessenderlo, Diest, Brustem en Spalbeek.

Elke dag vers
Maar ook elke dag iets anders...
Bekijk onze promoties op facebook
klik hier >