Menu
info@visenversa.eu
013 35 08 20

Traiteur vis & versa

Oesters of kaviaar, een kreeftensoepje of artisanale garnaalkroketten, tongrolletjes in champagnesaus of een gevarieerde visschotel… bij VIS&VERSA Traiteur vindt u het. Naast een ruim aanbod verse vis en schaaldieren bieden wij ook een royaal assortiment koude en warme gerechten, salades, schotels, hapjes en tapas aan. Die zijn naar wens samen te stellen, met de garantie dat u en uw gasten smakelijk worden verwend.

Puur natuur...

Voor uw aperitieven, soepen, voor- en hoofdgerechten en koude buffetten gebruikt onze chef-kok enkel dagverse producten. Onontbeerlijk daarbij is de dagelijkse aanvoer van verse vis en schaaldieren. Blik, bewaar- en kleurmiddelen zijn bij VIS&VERSA Traiteur absoluut uit den boze. Wij kopen de bijhorende groenten zelf aan om ze in uw gerecht te verwerken. Wij trekken onze visfonds zelf en werken onze gerechten af met huisbereide, verse sauzen. Naast kwaliteit is ook hygiëne van het grootste belang.

...met advies

VIS&VERSA Traiteur biedt u de garantie dat alle gerechten dagvers zijn en dat ze in de eigen keuken met veel liefde en passie zijn bereid. Onze medewerkers kunnen u hierover graag en met veel kennis van zaken verder informeren.

Elke dag vers
Maar ook elke dag iets anders...
Bekijk onze promoties op facebook
klik hier >